Bedrijf
Seed Processing Holland Inc.
Waarom kiezen voor Seed Processing Holland?
Beurzen & Congressen
Catalogi
Route
Personeel

Mission Statement

Missie: “Als deskundige en betrouwbare partner voor haar opdrachtgevers, draagt wereldwijd SPH bij aan het succes van zaad verwerkende bedrijven middels de ontwikkeling, productie, vermarketing en onderhoud van efficiënte en innovatieve oplossingen die leiden tot optimale processen voor haar klanten.”

Visie: “Er is een stijgende vraag op de wereld naar hoog kwaliteit zaad. SPH wil als specialist een duurzame en leidende rol spelen in de markt voor oplossingen voor de verwerking van dit zaad.”


Welkom bij Seed Processing Holland B.V.
Met als basis Enkhuizen, werd Seed Processing Holland opgericht in het jaar 1967 en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in het produceren van apparatuur en machines voor de zaadverwerkende industrie.

 

 


Seed Processing Holland Inc. 
Seed Processing Holland (SPH) heeft in 2014 haar activiteiten uitgebreid door een kantoor te openen in de VS in 2014: Seed Processing Holland Inc.   

SPH erkent het belang van de Noord-Amerikaanse zaadmarkt en met onze vestiging in deze regio kunnen wij sneller inspelen op de wensen van de klant en het serviceniveau verhogen

Het adres van Seed Processing Holland Inc.is:

19045 Portola Drive - Suite H2
CA 93908 Salinas
United States of America

Mobiel: +31 652005040 
E-mail: nanne.lansdaal@seedprocessing.com
Internet: www.seedprocessing.com 

 

 


ISO 9001:2008 en VCA*gecertificeerd
Om aan uw wensen en eisen te voldoen en de klantentevredenheid te verhogen hebben wij ons als doel gesteld om ISO gecertificeerd te worden. Maanden hebben we hard gewerkt om volgens ISO 9001:2008 richtlijnen onze bedrijfsprocessen in te richten. Tevens hebben wij gewerkt aan de VCA* certificatie wat inhoud dat wij volgens veiligheid-, gezondheids- en milieunormen onze werkzaamheden uitvoeren. Met als doel de externe veiligheid te vergroten.

Via een externe audit van Dhr. Meekma van Kiwa heeft dit geresulteerd in twee certificaten; t.w. ISO 9001:2008 en VCA*. Wij zijn zeer verheugd over dit feit en zijn van mening dat dit de kwaliteit van onze producten en service voor u gaat verhogen!

VCA*: Installeren, alsmede het uitvoeren van onderhoud service werkzaamheden van machines voor de zaadindustrie.
ISO9001:2008: Ontwerpen, produceren, installeren alsmede het uitvoeren van onderhoud service werkzaamheden van machines voor de zaadindustrie. 

 

 


Het leveringsprogramma
Wij leveren het complete assortiment zaadverwerkingsapparatuur!
Om dit overzichtelijk te houden hebben wij ons leveringsprogramma onderverdeeld in elf verschillende hoofdstukken, als volgt:   

 

Zaad dors apparatuur
Zaad extractie apparatuur
Zaad droog apparatuur
Zaad technologie apparatuur
Zaad kwaliteitscontrole apparatuur
Laboratorium zaadschonings apparatuur
Zaad fijnschonings apparatuur
Zaad pilleer apparatuur
Zaad filmcoating apparatuur
Zaad tel-, weeg- en verpakkings apparatuur
Opslag, stofafzuiging en transport apparatuur 

Seed Processing Holland BV | Postbus 32 | 1600 AA Enkhuizen | Nederland | Tel +31 (0)228 353 000
Fax +31 (0)228 353 001 | Copyright Seed Processing Holland BV 2020 | info@seedprocessing.nl