#WISTUDAT

aug 4, 2020 | Nieuws

Bij Seed Processing Holland zijn we gek van cijfers en statistieken. Op deze pagina delen we graag wat van deze informatie over ons. We doen dit via zogenaamde #Wist-u-dat’jes. Interessante feitjes en handig om te weten. U bekijkt ze hieronder.

1. WISTUDAT de Zaad Luchtschoning Machine CAM het meest verkocht is?

Deze luchtschoningstechniek is zeer geschikt voor het verwijderen van plantdelen of lege zaden op basis van gewichtsverschillen, zodat de zuiverheid van de zaadpartij verbeterd wordt.

2. WISTUDAT de ERM Extractiemachine ons eerste product was?

Rolextractie is in hoge mate geschikt voor het extraheren van zaden uit vruchtgewassen zoals meloen, pompoen , watermeloen en courgette.

3. WISTUDAT veel van onze klanten aardappelen verwerken met de EMM?

De markt voor aardappelzaden is volop in ontwikkeling en dus ook het extraheren van zaden uit de besjes. De EMM is een relatieve nieuwe ontwikkeling die succesvol is geïntroduceerd in de markt van tomaten om kleien partijen te extraheren en nu dus ook in die van aardappel besjes. Voor aardappel besjes is geen specifieke extractiemachine maar de EMM blijkt het prima te doen met wat kleine aanpassingen omdat de zaden vele malen kleiner zijn.

4. WISTUDAT wij een kantoor in Vietnam hebben?

In 2017 heeft onze zeer ervaren medewerker Paul Koomen namens SPH het regionale sales kantoor geopend en bedient daarvandaan de klanten in de regio.

SEED PROCESSING HOLLAND

Zoutketen 12

1601 EX Enkhuizen

T : +31 (0)228 353 000  | E : sales@seedprocessing.nl

Postbus 32 | 1600 AA Enkhuizen