Met trots stellen wij onze nieuwe Seed Processing Specialist Olaf Bosman aan u voor!

feb 8, 2021 | Nieuws

Om onze klanten te ondersteunen bij de implementatie van hun zaadtechnologieprocessen en Seed Processing Holland apparatuur (zoals desinfecteren, coaten, primen, pelleteren en drogen), gaan wij samenwerken met de heer Olaf Bosman. Olaf is sinds 1983 werkzaam in de wereld van zaadverwerking en is in dienst geweest bij verschillende grote zaadbedrijven over de hele wereld.

In die 37 jaar heeft hij ruime ervaring en kennis opgedaan van alle belangrijke processen en is hij een perfecte adviseur om deze te implementeren. Zijn kennis in combinatie met ons zeer brede portfolio maakt Seed Processing Holland de perfecte partner voor een totale dienstverlening aan u!

Olaf is gevestigd in Chili en zal zich in eerste instantie richten op Latijns-Amerika, maar we zullen zijn kennis uiteraard ook inzetten voor projecten buiten die regio.

In de meeste gevallen blijven wij uw eerste aanspreekpunt voor uw project, in bijzondere gevallen brengen wij u zo mogelijk direct in contact met Olaf voor ondersteuning on site bij de implementatie.

Met deze stap breiden we onze dienstverlening verder uit en kijken we ernaar uit om met u in gesprek te gaan over uw wensen! Neem contact met ons op voor meer informatie

SEED PROCESSING HOLLAND

Zoutketen 12

1601 EX Enkhuizen

T : +31 (0)228 353 000  | E : sales@seedprocessing.nl

Postbus 32 | 1600 AA Enkhuizen