cleaning:

CAM

CAM

Seed Air Separator

Luchtschoning is zeer geschikt voor het verwijderen van plantdelen of lege zaden op basis van gewichtsverschillen, zodat de zuiverheid van de zaadpartij verbeterd wordt.

CCM

CCM

Seed Blender

Kalibreren is uitermate geschikt voor het exact zeven van hennep- en cannabiszaden om uiteindelijk een uniforme plantopkomst te creëren.

CMM

CMM

Seed Calibration (sizing)

Een magnetische schoning van hennep- en cannabiszaden is perfect voor het behandelen van partijen waar onkruiden, gronddelen en zaadbeschadiging uit verwijderd dient te worden.

CPM

CPM

Seed Polishing

Het polijsten of borstelen van zaden is zeer geschikt voor het gladder en beter verzaaibaar maken van hennep- of cannabiszaden.

CSM

CSM

Seed Air Screen Cleaner

Het zeef-windreinigen is buitengewoon geschikt voor het verwijderen van plantmateriaal, gronddelen en/of steentjes uit zaden om zodoende de zuiverheid te verhogen.

CDM

CDM

Seed Gravity (Density) Separator

Een Soortelijk Gewicht Schoning (SG) is zeer geschikt voor het opwaarderen van de kwaliteit van hennnep- of cannabispartijen, door een scheiding te maken in onderlinge gewichtsverchillen.

CLM

CLM

Seed Belt Grader

Een doekenschoner is erg geschikt voor het scheiden van ronde zaden van plattere zaden of delen zoals stokjes, vezels of bloemtoppen bij hennep- en cannabiszaden.

COM

COM

Special Seed Cleaning

Bekijk ons aanbod Speciale Zaad Schoning Machines.

SEED PROCESSING HOLLAND

Zoutketen 12

1601 EX Enkhuizen

T : +31 (0)228 353 000  | E : info@seedprocessing.nl

Postbus 32 | 1600 AA Enkhuizen