cleaning

CAM

CAM

Seed Air Separator

Luchtschoning is zeer geschikt voor het verwijderen van plantdelen of zaden op basis van gewichtsverschillen, zodat de zuiverheid van de hennep- of cannabiszaadpartij verbeterd wordt.

CCM

CCM

Seed Blender

Kalibreren is uitermate geschikt voor het exact vlakbedzeven van hennep- of cannabiszaden op dikte of lengte, gebruik maken van zeer nauwkeurige zeefplaten, om uiteindelijk een uniforme plantopkomst te creëren.

CMM

CMM

Seed Calibration (sizing)

Een magnetische schoning van hennep- en cannabiszaden is perfect voor het behandelen van partijen waar onkruiden (gallium), gronddelen, gekiemde zaden of zaadbeschadiging uit verwijderd dient te worden. Het systeem maakt gebruik van ijzer, water en een unieke magneet sorteer technologie.

CPM

CPM

Seed Polishing

Door gebruik te maken van ronddraaiende borstels in een geperforeerde mantel kan deze machine gebruikt worden voor het dorsen van cannabis-of hennepzaadtoppen.

CSM

CSM

Seed Air Screen Cleaner

Het zeef-windreinigen is buitengewoon geschikt voor het verwijderen van plantmateriaal, gronddelen, vezels uit hennep- en cannabiszaden om zodoende de zuiverheid te verhogen. Deze bewerking is de basis van ieder zaadschoningsproces.

CGM

CGM

Seed Gravity (Density) Separator

Een Soortelijk Gewicht Schoning (SG) is zeer geschikt voor het opwaarderen van de kwaliteit van hennep- en cannabiszaadpartijen, door een scheiding te maken in onderlinge gewichtsverschillen.

CRM

CRM

Seed Belt Grader

Een doekenschoner is erg geschikt voor het scheiden van ronde zaden van plattere zaden of delen zoals stokjes, vezels of bloemtoppen bij hennep- en cannabiszaden.

CHM

CHM

Seed Spiral Seperator

Een slingertrieur is ideaal voor het scheiden op vorm van ronde zaden van plattere zaden bij hennep of cannabiszaden. Hierdoor wordt de kwaliteit en het aantal normale zaailingen verhoogd.

SEED PROCESSING HOLLAND

Zoutketen 12

1601 EX Enkhuizen

T : +31 (0)228 353 000  | E : sales@seedprocessing.nl

Postbus 32 | 1600 AA Enkhuizen