drogen

DOM

DOM

Ongeconditioneerd Roterende Zaaddroger

Roterende Zaaddrogers zijn bijzonder geschikt voor het ongeconditioneerd drogen van zaden door gebruik te maken van verwarmde buitenlucht.  Hierdoor wordt het vochtopnemend vermogen van de lucht vergroot, waardoor het zaad gedroogd wordt. Het droogproces (tijdsduur) is afhankelijk van de  omgevingsluchtwaarden die rondom de zaaddroger aanwezig zijn.

DRM

DRM

Geconditioneerd Roterende Zaaddroger

Deze zaaddrogers zijn zeer geschikt voor het geconditioneerd drogen van hennep- of cannabiszaden na een vloeistof behandeling (zoals desinfectie of priming) d.m.v. het ontvochtigen van proeceslucht in de droger. Dit gebeurt volledig onafhankelijk van de buitenlucht condities.

DCM

DCM

Ongeconditioneerd Kisten Zaaddroger

Kisten zaaddrogers zijn zeer geschikt voor het ongeconditioneerd drogen van cannabis- of hennepzaadtoppen voordat deze gedorst worden, door gebruik te maken van verwarmde buitenlucht.

DBM

DBM

Geconditioneerd Kisten Zaaddroger

Kisten zaaddrogers zijn erg geschikt voor het geconditioneerd drogen van cannabis of hennepzaden of toppen door proceslucht te ontvochtigen, onafhankelijk van de buitencondities. Hierdoor wordt het absoluut vochtgehalte van het zaad verminderd tot een juiste bewaarconditie, zodat de kwaliteit behouden blijft voor de vervolgprocessen.

SEED PROCESSING HOLLAND

Zoutketen 12

1601 EX Enkhuizen

T : +31 (0)228 353 000  | E : sales@seedprocessing.nl

Postbus 32 | 1600 AA Enkhuizen