cleaning:

CAM

CAM

Zaad Luchtschoning

Luchtschoning is zeer geschikt voor het verwijderen van plantdelen of lege zaden op basis van gewichtsverschillen, zodat de zuiverheid en kiemkracht van de zaadpartij verbeterd wordt.

CBM

CBM

Seed Blender

Een menger is uitermate geschikt voor het homogeen maken van verschillende partijen zaad van hetzelfde ras.

CCM

CCM

Seed Calibration (sizing)

Kalibreren is uitermate geschikt voor het exact vlakbedzeven van zaden op dikte of lengte, gebruik maken van zeer nauwkeurige zeefplaten, om uiteindelijk een uniforme plantopkomst te creëren.

CMM

CMM

Magnetic Seed Separator

Een magnetische schoning van zaden is perfect voor het behandelen van partijen waar onkruiden (galium), gronddelen, gekiemde zaden of zaadbeschadiging uit verwijderd dient te worden. Het systeem maakt gebruik van ijzer, water en een unieke magneet sorteer technologie.

CPM

CPM

Seed Polishing

Het polijsten of borstelen van zaden is zeer geschikt voor het gladder en beter verzaaibaar maken van zaden zoals bijv tomaat, wortel, spinazie en bietenzaden.

CSM

CSM

Seed Air Screen Cleaner

Het zeef-windreinigen is buitengewoon geschikt voor het verwijderen van plantmateriaal, gronddelen en/of steentjes uit zaden om zodoende de zuiverheid te verhogen (deze bewerking is de basis van ieder zaadschoningsproces).

CDM

CDM

Seed Gravity (Density) Separator

Een Soortelijk Gewicht Schoning (SG) is zeer geschikt voor het opwaarderen van de kwaliteit van zaadpartijen, door een scheiding te maken in onderlinge gewichtsverschillen.

CLM

CLM

Seed Belt Grader

Een doekenschoner is erg geschikt voor het scheiden van ronde zaden van plattere zaden of delen zoals stokjes of bloemhoofdsteeltjes bij kool, spinazie en of bietenzaden.

COM

COM

Special Seed Cleaning

Bekijk ons aanbod Speciale Zaad Schoning Machines.

SEED PROCESSING HOLLAND

Zoutketen 12

1601 EX Enkhuizen

T : +31 (0)228 353 000  | E : info@seedprocessing.nl

Postbus 32 | 1600 AA Enkhuizen