drying:

DBM

DBM

Conditioned Seed Box Dryer

Kisten Zaaddrogers zijn erg geschikt voor het geconditioneerd drogen van allerlei gewassen, zoals plantmateriaal (bijv. hauwen en schermen) en zaden, door middel van het ontvochtigen van proceslucht, onafhankelijk van de buitencondities. Hiermee wordt het absoluut vochtgehalte van het zaad verminderd tot een juiste bewaarconditie, zodat de kwaliteit behouden blijft voor de vervolgprocessen.

DCM

DCM

Unconditioned Seed Box Dryer

Kisten zaaddrogers zijn zeer geschikt voor het ongeconditioneerd drogen van allerlei gewassen, zoals plantmateriaal (bijv. schermen en hauwen) en zaden, door gebruik te maken van verwarmde buitenlucht.

DRM

DRM

Conditioned Rotary Seed Dryer

Roterende zaaddrogers zijn zeer geschikt voor het geconditioneerd drogen en in beweging houden van zaden na een extractie proces, of na een vloeistof behandeling (zoals desinfectie of priming) dmv het ontvochtigen van proceslucht in de droger. Dit gebeurt volledig onafhankelijk van de buitenlucht condities. Hiermee wordt het absoluut vochtgehalte van het zaad verminderd tot een juiste bewaarconditie, zodat de kwaliteit behouden blijft voor de vervolgprocessen.

DSM

DSM

Unconditioned Rotary Seed Dryer

Roterende zaaddrogers zijn bijzonder geschikt voor het ongeconditioneerd drogen van zaden door gebruik te maken van verwarmde buitenlucht.

DFM

DFM

Conditioned Fluidized bed pellet dryer

Fluïde Bed Drogers zijn uitermate geschikt voor het geconditioneerd drogen en  het laten wervelen van pillen in een luchtbed (fluïdum).  Na een pilleerproces dienen de pillen snel, efficiënt en gecontroleerd gedroogd te worden met behulp van ontvochtigde proceslucht in de droger.  Dit gebeurt volledig onafhankelijk van de buitenlucht condities. Door dit  unieke snelle ontvochtigingsproces wordt het scheuren van pillen voorkomen.

DOM

DOM

Special Seed Dryer

Bekijk het aanbod speciale zaad droog machines van Seed Processing Holland.

SEED PROCESSING HOLLAND

Zoutketen 12

1601 EX Enkhuizen

T : +31 (0)228 353 000  | E : info@seedprocessing.nl

Postbus 32 | 1600 AA Enkhuizen