pilleren

PRM

PRM

Roterend Zaad Pilleren

Roterend pilleren is uitermate geschikt voor het snel omhullen of incrusteren van onregelmatig gevormde zaden zoals bijv. mais-, zonnebloem- of suikerbietenzaden, d.m.v. het toepassen van poeders en vloeistoffen op zaden in een roterende kamer. Door dit proces hebben gepilleerde zaden een uniforme ronde vorm en zijn deze zaden beter verzaaibaar.

PCM

PCM

Natte Pillen Kalibreren

Pillen kalibreren is zeer geschikt voor het snel fractioneren van natte (vochtige) pillen na een pilleerproces. D.m.v. een vlakbed zeeftechnologie kunnen imperfecte pildiameters worden verwijderd, zodat deze weer vergoot kunnen worden in een pilleerproces. Door de hoge zeefnauwkeurigheid wordt een uniforme pildiameter voor het droogproces verkregen.

PCA

PCA

Droge Pillen Kalibreren

Pillen kalibreren is zeer geschikt voor het efficiënt fractioneren van droge pillen na een droogproces. D.m.v. een vlakbed zeeftechnologie voorzien van twee niveaus kunnen de pillen met gebreken (beschadigingen) worden verwijderd. Door de hoge zeefnauwkeurigheid wordt een perfecte pildiameter verkregen, voordat de pil verpakt wordt.

SEED PROCESSING HOLLAND

Zoutketen 12

1601 EX Enkhuizen

T : +31 (0)228 353 000  | E : sales@seedprocessing.nl

Postbus 32 | 1600 AA Enkhuizen